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Your memos of September 8, 1965, and January 12, 1966, raise the question as to 

whether the sale of freight billing forms and “bursting and slitting” machines sold to common 
carriers are exempt under ruling 2205.  You refer to the last paragraph of the auditor’s comments 
on attached 414C.  If this refers to the handwritten comments which were attached to your 
memos, there is no information set forth therein other than the mention of “maintenance 
contracts on multiple billing machines, cutters and attachments sold by taxpayer.”   
 

Without further information, it appears that the freight billing forms and “bursting and 
slitting” machines would constitute “office or shop equipment or supplies,” which under ruling 
2205 do not qualify for either the common carrier or public utility local tax exemptions.   
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