
 
 
 
 

 

 

 
 
 
 
 

 
 

 
 

 

 
 

 

 
 

 

 
 
 

 
 

 
 

 435.1240STATE OF CALIFORNIA 

STATE BOARD OF EQUALIZATION 


July 11, 1952 

Account No. AD-12871 

T--- A--- Company 
XXXX --- ---
--- ---, California 

Gentlemen: 

This is in answer to your postcard of May 27 concerning the application of sales tax to your 
charges for printing and hand painting of textiles where your customer furnishes the textiles.   

As indicated in Sales and Use Tax Ruling 15, copy enclosed, the fabrication or processing of 
tangible personal property for a consumer who furnishes the property fabricated or processed is 
considered a sale for sales tax purposes.  Accordingly, your charges for printing or hand painting 
textiles furnished by your customers are subject to sales tax.   

Very truly yours, 

W. W. Mangels 
Assistant Counsel 

NBH:Ja 

cc: Wm. R. T--- 


