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STATE BOARD OF EQUALIZATION 
 
 
 January 24, 1952 
 
 
Gentlemen: 
 
 This is in answer to your letter dated January 2, 1952, regarding the applicability 
of the sales tax to the charge for the perforating of casing.  
 
 In our opinion this operation constitutes a producing, fabricating, or processing 
within the meaning of Sales and Use Tax Ruling 15, copy enclosed. Accordingly, 
assuming that you are the consumer of the casing, the charges made for perforating same 
are subject to the tax in accordance with Ruling 15.  
 

Very truly yours,  
 
 
E. H. Stetson  
Tax Counsel  
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