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 In answer to your memo of December 28, 1950, we advise that in our opinion the 
operation of mounting transparencies in cardboard mounts results in a sale with respect to which 
the tax applies. 
 
 Under Section 6006(c) and ruling 15 we believe that the mounting of the transparencies 
must be considered a fabrication of processing of tangible personal property.  If a separate charge 
is made for developing only, the tax does not apply to the charge for developing pursuant to 
ruling 23 which provides that the tax applies to charges for printing pictures or making 
enlargements from negatives furnished by the customer “but not to charges for developing the 
negatives if such charges are separately stated”.  It would appear to follow that where instead of 
printing or enlarging, the transparencies are mounted on cardboard, the charge for developing 
must be separately stated in order to be excluded from the measure of the tax. 
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