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  April 15, 1992  

  Ms. S--- L--- 

Publisher 

S--- E---, Inc. 

XXXX --- Road 

--- ---, CA XXXXX 


Dear Ms. L---: 

This is in reply to your March 10, 1992 letter regarding our November 21, 1991 letter on 
the subject of the application of sales tax to sales of printed sales messages. 

You believe that the sale to you of the printed sales messages should be exempt 
notwithstanding that the seller delivers the publications to your parking lot.  You sent letters 
from your two distributors, each of which stated that the distributor picks up the publications 
from your place of business and distributes the publications.  You explained that the reason the 
publications are delivered to you is that they must be distributed the day they are delivered to 
you. 

Regardless of the reason that you have the publications delivered to you by the seller, 
since your seller does deliver them to you instead of to the third party donees who receive them 
at no cost, the seller’s sale does not qualify for exemption under Revenue and Taxation 
Code section 6379.5. 

If you were to change your procedures to have the seller deliver to your distributor, you 
must still have some involvement in some stage of the delivery by a common carrier. 

If you have further questions regarding this, feel free to write again. 

Very truly yours, 

Ronald L. Dick 
Senior Tax Counsel 


