
 

STATE OF CALIFORNIA 

STATE BOARD OF EQUALIZATION 

January 26, 1950 

J. F. R---
XXXX --- Rd. 
--- --- XX, Calif. - XXXXXX 

File destroyed 7-62 

Gentlemen: 

This is in answer to your letter of January 20 with respect to the ap
state sales tax to your charges for embossing a consumer’s name on milk and ice crea

It is our opinion that the embossing of a consumer’s name on a n
cream can is a step in the production or fabricating of the milk or ice cream can, with
of Sales and Use Tax Ruling 15, copy enclosed.  Accordingly, we regard yo
embossing new cans as subject to tax. 

Where the embossing is on used cans furnished by your customer, w
the tax as applicable. You will be regarded as the consumer of the materials used in
used cans.  Accordingly, if the materials so used have been purchased on a tax-fr
purpose of resale, you should include the cost price of the materials which you use
used cans at line two of your sales and use tax return, as self-consumed merchandise.

Very truly yours, 

R. G. Hamlin 
Associate Tax Counsel 

RGH:hb 

cc: Burnett Sheehan 
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