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STATE BOARD OF EQUALIZATION 
 
 
May 31, 1968  
 
Gentlemen:  
 
 We are in receipt of your letter of May 14 and the copy of "G"'s letter to you 
dated May 13.  
 
 It is now our understanding that the "dialysate concentrate" used in the kidney 
machines is absorbed into the body of the patient who uses the kidney machine. In view 
of this and from the fact that the concentrate is prescribed by a physician and is used in 
the treatment of the diseased kidney, it is our opinion the dialysate concentration is within 
the definition of a "medicine" as used in Ruling 22.  
 

Very truly yours,  
 
 
Glenn L. Rigby  
Tax Counsel  
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