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E.H. Stetson 
 
 
 In answer to your memos X--------------, we advise that, in our opinion, a person 
selling fertilizer is required to hold a seller’s permit even though all sales may be exempt 
as sales for resale or for application to land, the products of which will constitute food for 
human consumption. 
 
 The fact that under certain circumstances retail sales of fertilizer are taxable 
requires, in our opinion, the holding of a seller’s permit pursuant to Section 6066 
requiring all sellers to hold permits and Section 6014 defining seller.  Inasmuch as 
persons selling fertilizer are “sellers”, they are under Section 6015 “retailers” with 
respect to any retail sales made,  that section providing in part that the term retailer 
includes “Every seller who makes any retail sale or sales of tangible personal 
property….” 
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