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Enclosed is a copy of a letter from the owner of a building used for rummage sales.  Apparently, 
the owner was told that she would be liable for the tax on sales by the various charitable 
organizations using the building. 
 
I do not think that a mere landlord is subject to the provisions of Ruling 79 holding a retailer 
liable for tax on sales made by concessionaires.  Perhaps the writer of the letter did not correctly 
state the facts.  In any event, please look into this matter and take any necessary action to require 
the payment of tax by the actual sellers, unless the sales are exempt under Ruling 40, or are 
insufficient to constitute engaging in business. 
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