
 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 
 

 
   

 
 

 

 

 
 
 

 
 

 

 400.0120STATE OF CALIFORNIA 
 

STATE BOARD OF EQUALIZATION 


December 10, 1951 

Mr. E. F. H---
Assistant General Auditor 
U--- S--- P--- and F--- C---
---, California 

Account No. X-XXXX 
Dear Mr. H---: 

This is in reply to your letter of November 28 setting forth the facts with respect to your use 
of lumber for blocking pipe shipped in railroad cars. You state that you do not bill the customer 
specifically for the blocking material required.   

It appears to us that you buy this lumber for some purpose other than resale, i.e., in order 
that you may properly prepare your products for safe shipment to your customer.  Accordingly, it is 
our opinion that, pursuant to Sales and Use Tax Ruling 60, copy enclosed, the sales tax or the use 
tax applies with respect to the sale of this lumber to you.   

Very truly yours, 

E. H. Stetson 

Tax Counsel 


EHS:ph 

cc: Mr. John B. Evans 




