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You inquire whether data printed and distributed among a group or real estate firms 
showing (1) homes listed for sale (2) corrections and other changes in the listing (3) list of 
properties that are sold are "periodicals" within the meaning of Ruling 50.  
 

The printed matter in question consists merely of form reference cards, each of which 
contains certain details about a home being offered for sale, e.g. price, liens, rooms, baths, etc. 
There are also usually some remarks about the condition of the home and the type of 
neighborhood in which it is located.  
 

It is our opinion, therefore, that the publications in question are not what one could 
reasonably call a newspaper or periodical; but they are merely business reference cards. 
Consequently, we feel that the printed matter in question does not come within the exemption of 
Ruling 50.  
 
 
 

Bill Holden  
 
 
 
SGL:ds 


	STATE OF CALIFORNIA

