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We agree with your conclusion that the embalmer who only performs embalming 
services and then delivers the remains to the mortuary which provides the casket and other 
services is a subcontractor delivering tangible personal property along with the remains. 
Accordingly, the embalmer may accept a properly executed resale certificate.  
 

It is our understanding that embalming is within the purview of the Standard Service 
classification of Ruling 8. Therefore, the billing of $875 for "Mortuary and Funeral Service" and 
the $50 charge attributable to "Embalming, Public Administrator” should be added to compute 
the charge for the Standard Service. $925 is the proper measure.  
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