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 325.0480STATE OF CALIFORNIA 

STATE BOARD OF EQUALIZATION 


        December  18,  1952  

XXX --- --- ---
--- ---, -- XXXXX 

Gentlemen: 

You inquire whether a sale by a California Retailer to an out-of-State consumer is 
exempt under Section A-1-(c) of Sales and Use Tax Ruling 55 if the contract provides for out-of-
State shipment with an f.o.b. point whithin this State.  

A sale may have an f.o.b. point either within or without this State and still be exempt 
under Section A-1(c) as long as the conditions of that ruling are complied with.  The contract must 
provide for out-State shipment, the goods must be so shipped, and the retailer must deliver the 
goods to the carrier. 

Very truly yours, 

W. W. Mangels 
Assistant Counsel 
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cc: Oakland - Auditing 


